Politika

Kovács Zozó most éppen azon borult ki, hogy az EUobserver nem hozta le legújabb összeesküvés-elméletét

zsurpubi.hu

Kovács leginkább akkor aktív, ha imádott vezére védelmére kell kelni. Ilyenkor rendszerint fröcsögve rittyent egy „ütős” tweetet, amiben jól megmondja. Most azonban más miatt akadt ki.






 

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár szóban forgó cikkét az angol nyelvű abouthungary.hu oldalon publikálta. Ebben állította Kovács, hogy az EUobserver nevű vezető EU-ügyi hírportál cenzúrázta azt az olvasói levelét, amelyben válaszolt Kenneth Roth, a Human Rigths Watch nemzetközi NGO vezetőjének cikkére.

 

Roth egyébként arról írt, hogy

az EU a magyar felhatalmazási törvény elfogadása óta már nem tekinthető demokratikus államok közösségének.

 






Kovács válaszában a mostanában gyakori fideszes nácizósdit alkalmazva Goebbelshez hasonlította Rothot, majd hosszasan hajtogatta igazát.

Politikailag motivált csoportok szövetségével állunk szemben – közülük többet, mint a Human Rights Watch-ot a ‘filantróp’ Soros György pénzel -, amely egy politikai problémát generál. Azért küzdenek az Orbán-kormány ellen, mert mi a nemzeti szuverenitást, a judeo-keresztény kultúrát és az erős nemzetállamokra építő erős EU-t támogatjuk, és ez akadálya az ő globalista agendájuknak.

– Kovács azért sírta el bánatát, mert ezen kiváló gondolatok kihagyásával jelentette meg levelét az EUobserver.

Az EUobserverben hiszünk a válaszadás jogában, de soha nem fogunk antiszemita összeesküvés-elméleteket publikálni

– reagált az államtitkár hisztijére a hírportál, amin Kovács természetesen újfent kiborult. Nehéz lehet neki. Kihúzott soraiért pedig tényleg nagy kár. Ja, nem.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top