Politika

Kásler: Egyetlen egy beteget sem raktunk ki – videó

zsurpubi.hu

Az emberi erőforrások minisztere váratlanul megjelent a parlamentben, a jobbikos Lukács László által feltett kérdések viszont rendesen összezavarhatták.






 

A Jobbik képviselője alaposan kihasználta, hogy Kásler szokásával ellentétben jelen volt az azonnali kérdések órájában. Lukács többek között az egészségügyi újranyitásról, a járvány tetőzéséről, az egészségügyi dolgozók fertőzöttségéről, az iskolák újranyitásáról is kérdezte a minisztert, de kíváncsi volt arra is, ki fogja tesztelni azokat, akiknek nincs pénzük elvégezni egy ilyen vizsgálatot.

Kásler láthatóan nem tudott, vagy nem akart minden kérdésre reagálni. Azt azonban képes volt kijelenteni, hogy egyetlen beteget sem raktak ki, miközben a kormány továbbra is titkolja, valójában hány beteget küldtek haza, vagy éppen az utcára az embertelen kórházkiürítési akció során. Ahogyan azt mi is megírtuk, egy férfi beteg hazaküldése után alig 12 órával el is hunyt.

 

Lukács válaszában újfent szembesítette Orbán alkalmatlan emberminiszterét azzal, amivel feltehetően az ország jelentős része egyetért:

Szívesebben látnánk mást abban a miniszteri székben.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top