Politika

Környezetszennyezés miatt tesz feljelentést Szél Bernadett Mészáros egyik cége ellen

Alfahir.hu





Mészáros Lőrinc szennyvize tavaly júliusban tömeges halpusztulást, novemberben mérgesgáz miatti tömeges rosszullétet okozott, a szennyezés azonban még az országos botrány ellenére sem állt le. Folytatta. Januárban újabb “üzemzavarról” kapott bejelentést a hatóság. Az atlatszo.hu-nak köszönhetően kiszivárgott hatósági határozat feketén-fehéren leírja, hogy szennyezte végig az elmúlt fél évet Mészáros Lőrinc. Ez nem maradhat következmények nélkül, ezért büntetőfeljelentést teszek környezetveszélyeztetés-és károsítás miatt a Viresol Kft. ellen

– írja Szél Bernadett független képviselő a Facebook-oldalán.





Három jobbikos országgyűlési képviselő szerette volna meglátogatni a Mátrai Erőművet, ám a cég PR osztályvezetője szerint erre idén már nincs lehetőség. Emellett azt is közölte, hogy “üzemzavarról nincs tudomásuk”. Stummer János, Nunkovics Tibor és Dudás Róbert képviselők a múlt heti üzemzavar és baleset miatt szerettek volna a helyszínen tájékozódni a helyzetről.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top