Politika

Tudja még fokozni: Orbán álhírterjesztés miatt vár bocsánatkérést

zsurpubi.hu

A KESMA-kádereket kitermelő, újságírást seggnyalássá züllesztő, TV2 Tényeken és évi 100 milliárdos büdzséből agypusztító köztévén fideszes biomasszát nevelő, habonyárpizó Orbán Viktor most azt mondja, az “álhíreket terjesztőknek” bocsánatot kell kérniük. És nem viccből.






 

Persze, simán lehet, hogy már Orbán levélírói is csak röhögnek az ilyen sorokon, de azért volt arcuk elküldeni egy erről szóló agyzsibbasztást az Európai Néppárthoz (EPP) tartozó valamennyi párt elnökének.

 

Orbán Viktor értékelése szerint az elmúlt hetekben egy Magyarország ellen zajló “példátlan támadás és dezinformációs kampány tanúi lehettünk”.

“Akkor, amikor világszerte a koronavírus-járvány elleni eredményes fellépésért küzdünk, amikor emberéletek forognak kockán, egy valós alap nélküli, koordinált támadást indítottak ellenünk. Engem és országomat már korábban is támadtak igazságtalanul, részrehajló ideológiai propaganda alapján, de a mostani volt a legaljasabb és legcinikusabb, amit tapasztaltam. Szándékosan figyelmen kívül hagyták, hogy egy olyan kormányt vettek célkeresztbe, amely épp emberéletek mentésén fáradozik” – fejtette ki Orbán. Illetve az A4-es papírjait összeállító személyzet.

Itt arra gondolt a költő, hogy “azt híresztelték, hogy az Országgyűlés bezárt, holott rendszeresen ülésezik”, pedig szerint “heves vitáknak biztosít helyszínt”.

Azt is állították, hogy korlátlan hatalmat szereztem magamnak. Pedig éppen ellenkezőleg: az Országgyűlés hatásköre a kormány kárára bővült. Az Országgyűlés hatásköre lett, hogy véget vessen a veszélyhelyzetnek, sőt bármely rendkívüli intézkedést visszavonhat – írta a Vezér utalva a Fidesz-KDNP kétharmados parlamenti többsége, ami bármikor visszavonhatja a Fidesz-KDNP rendkívüli jogköreit, és ez ugye egy biztosíték a jogállamiságot tekintve. (Haha – a szerk.)

 






Orbán Viktor azt is hozzátette, hogy “az álhírek terjesztésébe sajnálatos módon nemcsak formális politikai ellenfeleink, hanem egyes EPP-s politikusok is aktívan bekapcsolódtak”. I. Orbán levonta a konklúziót is:

Akik tájékozatlanságból vagy rosszindulatból az álhírterjesztőkhöz csatlakoztak, elvárom, hogy bocsánatot kérjenek a magyar emberektől, és levonják a megfelelő következtetéseket – fogalmazott. Illetve fogalmaztak az írnokai.

 

Arról nem esett szó, hogy az adófizetők csilliárdjain kormányzati ellenőrzés alatt álhírterjesztő KESMA-káderek mikor fognak bocsánatot kérni a magyar emberektől.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top