Politika

Kovács: Le lehet értékelni Magyarországot újra és újra a liberális fundamentalizmus tévképzetei mentén

civilhetes.net

A Freedom House friss, Nations in Transit című jelentése szerint Magyarország 2019-ben átcsúszott a félig szilárd demokráciák sorából a hibrid rezsimek közé. – írja a 444.hu.





Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebookon így reagált a jelentésre:

A Freedom House legfrissebb propaganda anyaga szerint Magyarország átcsúszott a félig szilárd demokráciák sorából a hibrid rezsimek közé (bármit is jelentsen ez), így többé már nem demokrácia (már megint). Nem is vártunk mást az egykoron tisztelt emberi jogi szervezetből Soros György kirakatszervezetévé avanzsált társaságtól.

Le lehet értékelni Magyarországot újra és újra a liberális fundamentalizmus tévképzetei mentén, de a magyar emberek a saját bőrükön érzik a valóságot, így nem lehet őket csak úgy félrevezetni. Magyarország Kormánya a magyar emberek felhatalmazása alapján, az ő érdekeik védelmében és mentén dolgozik.

Talán ez az oka, hogy sorozatban harmadjára is kétharmados bizalmat szavaztak nekünk. Látom, egyeseknek ez továbbra is nagyon fájó pont…

 






forrás444.hu




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top