Politika

Rejtélyes, egyes kommentelők szerint ijesztő szájmaszkkal pózolt Orbán Viktor a mentősök napján a Facebookon

168ora.hu

Új, fényképes bejegyzés jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán, amelyen a Mentők napja alkalmából pózol Győrfi Pállal, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével.






 

A képen Orbán egy első látásra egészen furcsa, fekete alapú, érdekes szimbólumokkal tarkított szájmaszkot visel, amelyet eddig nem láthattunk rajta. Pedig a koronavírus-járvány kezdete óta sokféle védőöltözetben láttuk már Orbánt, emlékezetes, amikor lényegében biológiai fegyverszakértővé változott egy katasztrófafilmből.

 

 

Bár a kommentelők többsége szokás szerint lelkesedett, némely hozzászóló igencsak ijesztőnek találta, sőt, Darth Vaderhez, a Star Wars trilógia főgonoszához hasonlította a miniszterelnököt. De volt, aki a be nem tartott másfél méteres távolságot, valamint a kormányfő divatos cipőjét emelte ki.






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top