Politika

Szégyen, amit Németh Szilárd csinált – Így jutalmazta meg a csepeli mentősöket helytállásukért!

Pestibulvar.hu

Németh Szilárd, a honvédelmi minisztérium államtitkára, személyesen fejezte ki köszönetét, tiszteletét valamint elismerését a csepeli mentősöknek. Erről a jeles eseményről a fideszes képviselő Facebook-oldalán is beszámolt, 9 képet és egy videót is közzétett arról, ahogy a felsorakozott mentősöket előbb biztosította, hogy a kormányra és rá mindig számíthatnak,

MAJD ENNEK BIZONYÍTÉKAKÉNT ÁTADOTT NEKIK 10 REKESZ ALMÁT.

 

“Köszönetemet, tiszteletemet és elismerésemet fejezem ki az elmúlt hetek megfeszített munkájáért minden egészségügyi dolgozónak, különösen az ünnepelt mentősöknek és ápolóknak! Bátorságuk, helytállásuk példaértékű” – fűzte hozzá a képekhez Németh.

 

Forrás: Németh Szilárd / FacebookÚgy látszik, a fideszes képviselőnek ennyit ér a mentősök szolgálata, így fejezi ki elismerését mindazért, amit az elmúlt időszakban végeztek “az ünnepelt mentősök”.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top