Politika

Jakab Péter: Orbán Viktor ismét bebizonyította, hogy lövése sincs a magyar valóságról!

zsurpubi.hu

A Jobbik elnöke reagált a miniszterelnök mai Kossuth rádióban elhangzott elképesztő agymenéseire, szerinte Orbán alkalmatlan az ország irányítására.





A miniszterelnök szerint nem elméleti, hanem gyakorlati ember tudja sikeresen kezelni a válságot. Mivel Orbán Viktor még soha nem dolgozott a parlament falain kívül, ezért magam is a gyakorlati tapasztalat hiányának tudom be, hogy képes sikeres – az uniónál is sikeresebb – válságkezelésnek tartani azt, hogy Magyarország akár már holnap fel tudna venni 100 ezer közmunkást.

– kommentálta az eseményeket Facebookon az ellenzéki politikus.

Aki ilyet mond, az éljen is meg annyiból. Hogy legyen gyakorlati tapasztalata is, ne csak elméleti!

– üzente Orbánnak Jakab, aki szerint lenne megoldás, többek között a nemzetközi példákat kéne követve át kéne vállalni a bajba jutott dolgozók bérköltségének a 80%-át.

 

“Aki hazudozik és álomvilágban él, és mint Orbán, minden problémára csak annyi választ tud adni, hogy Soros, az alkalmatlan az ország irányítására” – tette hozzá.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top