Politika

Visszavágó: Ótvar módon csúfolódik Orbán Viktor Karácsony Gergelyen, de nekünk azért eszünkbe jutott valami

balramagyar.hu

A járványügyi intézkedések kapcsán kezdett Orbán csúfolódásba.






 

A magyar miniszterelnök azt gondolom elmésnek és viccesnek érzi magát. Pedig a helyzet cseppet sem vicces.

Arról van szó, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy Karácsony Gergelyt ellehetetlenítsék. Megpróbálják a nyakába varni az idősek otthonának az ügyét, na meg azt, hogy döntésképtelen a főváros esetében.

 

Igaz, nem osztják meg vele a kellő információkat és az idősek otthonának ügye is messziről bűzlik.

 

Budapest újranyitásával kapcsolatosan is egy politikai játszma megy. Ma reggel Orbán azt mondta:

Nagyjából úgy kell elképzelni, hogy Budapest majd két héttel később követi a vidéket.

 






Ismerem a kerületi polgármesterek és a főpolgármester véleményét. Vannak születetten elméleti, meg születetten gyakorlati emberek. Hogy egy példán érzékeltessem:

előbbi disznóvágáson este, a vacsorára érkezik, de nem bánja senki, mert legalább nincs láb alatt. Vagy ha benősül egy ilyen típusú ember a családba, és vesz egy bútort, akkor azt nem ő szereli össze

– szúrt oda ismét a kormányfő Karácsony Gergely főpolgármesternek, előhúzva a Pesti úti idősotthon ügyét, amelyben szerinte nagy felelősség nyomja Karácsony vállát.

Szóval Orbán azzal viccelődik, hogy ki mikor érne oda egy disznóvágásra. Nos ami első körben eszembe jutott az nem más, mint hogy ismerek egy embert, aki hajnalban ott állna Viktor mellett és húzóra inná a fogópálinkát:

Általában ők azok, akik már délre “csumarottyon vannak” óbégatnak és leverik az abaleves üstöt a helyéről. Akik meg este érkeznek…. nos általában rájuk marad a rendrakás.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top