Politika

3+1 dolog, amit már leplezni sem tud a kormány

zsurpubi.hu

Nincs többé az a propagandagyár, amely képes lenne elfedni a valóságot.






 

Egészségügy

Azt, hogy hazánkban minden rendben van ezzel a területtel, sőt világszínvonalú, talán eddig is csak azok hitték el, akik úgy csüngenek a kormánypárti propagandán, mint Semjén Zsolt Orbánon. A világjárvány azonban arra is rávilágított, hogy nagyobb a baj, mint gondoltuk. Az orvoshiány, a kevés, alulfizetett ápoló, a megfelelő eszközök hiánya, a kórházak brutálisan rossz állapota, az egészségügyi rendszerben szereplő Káslerek alkalmatlansága minden eddiginél erőteljesebben tolta a valóságot az emberek arcába.

 

Oktatás

Orbánék szerint szinte egyik napról a másikra zökkenőmentesen állt át az ország a digitális oktatásra. Nagy kár, hogy a kormányon kívüli szereplők ezt nem teljesen így gondolják. A lezüllesztett, digitális átállásra totálisan alkalmatlan területen óriási terhet rótt és ró diákra, pedagógusra, szülőre egyaránt a kialakult helyzet. Gondoljunk csak bele, főként vidéken, sok háztartásban még az internethozzáférés lehetősége sem adott, a szülők pedig jobb esetben (ha még rendelkeznek ilyennel) munka mellett kell, hogy tanuljanak a gyerekükkel. Alsó tagozatosok esetében pedig értelemszerűen gyakorlatilag megoldhatatlan a tanítás. A helyzethez legjobb tudásuk szerint alkalmazkodó tanárok áldozatos munkáját pedig ezúttal sem tervezi valódi béremeléssel meghálálni minden idők legerősebb és legbüszkébb kormánya.

 





Az erős gazdaságról szóló sikerpropaganda nem más volt, mint egy újabb, oltári nagy hazugság

Mindenki számára kiderült, hogy akkor, amikor a két hónap alatt többszázezer munkanélkülinek annyit képes üzenni a kormány, hogy nem tudnak mit kezdeni velünk, milyen helyzetben lehet, milyen tartalékokkal rendelkezhet a hosszú évek óta strómanok által folyamatosan kiszipolyozott gazdaság. Hiába írják a plakátokra, ezúttal is kiderült, nem Magyarország, hanem csak Orbán oligarchái teljesítenek jobban, és nem a tisztességes, hanem a populista vezérhez köthető családok éve volt és van ma is hazánkban.

 

Orbán hatalomvágya csillapíthatatlan 

Ha még bárkinek lettek volna kétségei afelől, hogy Orbán bármire képes hatalma megszilárdítása, kiterjesztése érdekében, annak az elmúlt hónapok ékes bizonyítékul szolgálhattak arra, hogy a kiégett despota számára nem Magyarország, hanem a hatalom áll az első, sőt, a második és a harmadik helyen is. A felhatalmazási törvény, mely a tönkrement emberek százezreinek érdekeit nem, Orbán köreinek további terjeszkedését viszont kiválóan szolgálta, Európa, sőt világszerte ébresztett rá milliókat arra, hogy Magyarország miniszterelnöke nem csak politikusként, de emberként is megbukott. Azt is láthattuk, hogy ez az ember képtelen szembenézni a valósággal, azzal, hogy a félrevezetett 2 milliós tömegen kívül, mit gondolnak róla és az általa kiépített rendszerről.

 

Mostanra annak az esélyét is elvesztették Orbánék, hogy mindezt bármilyen szinten megcáfolhassák. Mára pedig eljutottunk odáig, hogy, ha még nem is fekete, de már jön az autó azért, aki ki meri mondani a valóságot.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top