Politika

Karácsony keményen helyre tette Orbánt a disznóvágásos mocskolódása miatt

Pestibulvar.hu

A főpolgármester a Népszavának adott interjújában Orbán péntek reggeli disznóvágásos beszólására is reagált. Mint ismert, Orbán azt mondta Karácsonyról, hogy ő csak egy elméleti ember, aki nem ért a gyakorlathoz. “[Karácsony] az az ember, aki disznóvágáskor estére érkezik, de senki nem bánja, mert legalább nincs láb alatt” – mondta.






 

A főpolgármester válaszával keményen helyre tette Orbánt. Azt mondta:

“SOHA NEM BECSÜLNÉM LE AZ ELMÉLETI KÉRDÉSEK, A MEGALAPOZOTT TUDÁS JELENTŐSÉGÉT. KELL AZ A BÖLLÉRNEK IS, KÜLÖNBEN CSAK ÖSSZEVISSZA VAGDALKOZIK.”

 

Karácsony azt is elmondta, Orbán viselkedése olyan, mintha egyik kezével a járvány ellen küzdene, míg a másikkal az önkormányzatok ellen. Ezt amiatt jegyezte meg, hogy a kabinet halogatja a Budapest megnyitásáról szóló döntést. Karácsony szerint a felelősséget annak kell vállalnia, aki a korlátozásokat elrendelte és a döntéshez szükséges információkat birtokolja. Ez pedig a kormány.

“A KORMÁNY TEHÁT VAGY GYÁVA, VAGY SZÁNDÉKOSAN BÜNTETI BUDAPESTET. NEM TUDOM, MELYIK A ROSSZABB”

– fűzte hozzá Karácsony.





forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top