Politika

Döbbenetes tények: emberek halálát is okozhatja Tarlós elhibázott metró beszerzése

Kép forrása: MTI

Többször írtunk már mi is Tarlós legnagyobb szégyenfoltjáról, a gyalázatos metróbeszerzésről, amelynek több eleme bűncselekmény gyanús. Ugyanis az orosz beszállító a pályázati kiírás szerinti felújított metrókocsik helyett silány minőségű, új kocsikat szállított le. A kocsikkal a legkissebb baj az, hogy nem klimatizáltak, mert közülük hat darabot a forgalomból is ki kellett vonni, úgy megette őket a rozsda! Most viszont

OLYAN SÚLYOS PROBLÉMA MERÜLT FEL, AMI AKÁR EMBERÉLETEKET IS KÖVETELHET!

 

Ugyanis, van egy hűtőszekrény nagyságú, segédüzemi áramátalakítónak hívott berendezés a kocsik alján. Most vették észre, hogy a mázsás súlyú eszköz vékony, alulméretezett konzolokra van feltéve, amit rossz minőségű heggesztés tart. Hogy ne tűnjön fel senkinek, bevett orosz szokás szerint

JÓ VASTAGON BEKENTÉK ALVÁZVÉDŐVEL, AMI EDDIG ELTAKARTA A HIÁNYOSSÁGOT!

 


A fő probléma az egésszel az, hogyha ez a berendezés a silány kivitelezés miatt leszakad, akkor az akár a metró kisiklását is eredményezheti, ami tragédiához vezethet! A probléma felfedezése után a BKV szerelői egyelőre nem tudnak mást csinálni, “sufnituningolnak”, acélhuzalokkal kötözgetik fel az áramátalakítót.

Népszava értesülései szerint a gyártó a konstrukciós hibát szerint nem vitatja, tehát valószínűleg eredetileg is tudott róla. Bíró Endre, a Metróért Egyesület elnöke, aki a BKV Igazgatóságának tagja is, már igazgatósági ülésen is felvetette, hogy már régen megérett az idő, hogy a BKV felmondja az oroszokkal kötött vállalkozási szerződést.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top