Politika

Fideszes képviselők az utcán buliztak a kijárási korlátozás alatt – VIDEÓ

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

Orbánnak kürttel, autóból üzenni nem lehet, Dunakeszin pedig a kijárási korlátozás végét ünnepelték, még a kijárási korlátozások érvénye idején.





Retró bulibusszal az utcákon ünnepelték meg a kijárási korlátozás végét a Pest megyei Dunakeszin vasárnap, vagyis akkor, amikor még a korlátozások érvényben voltak. Azaz mindenkinek csak nyomós indokkal lehetett elhagyni az otthonát.

 

buliról készült felvételeken az látszik, hogy sokan gyűltek össze, köztük a város fideszes polgármestere. Dióssi Csaba az RTL Híradó kérdéseire nem válaszolt, a Facebookon azt írta: betartották a szabályokat. (rtl.hu)

 








 

Hadházy Ákos pedig a Facebookon tett közzé egy videót arról, ahogy a rendőrök végigbüntetik azokat, akiknak nem tetszik a rendszer:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top