Politika

Szél Bernadett elmagyarázta a kommunistáktól hemzsegő Fidesznek, milyen egy igazi keresztény

Pestibulvar.hu

Az esetről készült videót a képviselőnő osztotta meg Facebook-oldalán. Szél az Erzsébet-táborokkal kapcsolatos éjszakai vitán kapott össze a kormánypártokkal. A beszólás kapcsán azt írta:





“EZ VOLT A VÁLASZA AZOKNAK A KEDVES FIDESZES ÉS KDNP-S POLITIKUSOKNAK, AKIK ÚGY ÉREZTÉK, BESZÓLHATNAK NEKI, POLITIKAI FURKÓSBOTKÉNT HASZNÁLVA A NEMZETI-KERESZTÉNY KITÉTELT”.

 

Szél a videóban úgy fogalmazott: “ő már akkor is a Pécsi Székesegyházban térdelt, amikor a KDNP-sek pártelnöke, és a kormánypártoknak egy jelentős része MSZMP-tag volt”.

 

Itt a videó az év egyik legütősebb oltásáról:

Erzsébet tábor vitáján két perces felszólalás

Ez a válaszom azoknak a kedves fideszes és KDNP-s politikusoknak, akik úgy érzik, beszólhatnak nekem, politikai furkósbotként használva a nemzeti keresztény kitételt. // A videó friss, az éjjeli vitán készült, amikor az Erzsébet-táborok körüli lopást firtattam. Az egész vita tanulságos, találkozni fogtok vele hamarosan itt is.

Közzétette: Szél Bernadett – 2020. május 20., szerda

forrás

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top