Politika

Egyenes beszéd: Varga-Damm Andrea a tisztességtelenséget választotta – videó

zsurpubi.hu

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke és szóvivője az ATV Egyenes beszéd című műsorában öntött tiszta vizet a pohárba Varga-Damm és Sneider ügyében.


 

Mint ismert, kedden a Jobbik – a téma felelősének, a honvédelmi és rendvédelmi bizottság alelnökének, Varga-Damm Andreának a javaslata alapján – megszavazta az állami megfigyelőrendszerről szóló salátatörvényt. Bár a kétharmaddal rendelkező Fidesz egyébként is áttolta volna a salátatörvénybe rejtett paragrafusokat, az ellenzéki párt, a magyar politikai életben meglehetősen szokatlan módon elismerte hibáját, majd bocsánatot kért a választóktól. A Jobbik már ekkor leszögezte, egy ilyen hiba nem maradhat következmények nélkül.

Ennek megfelelően felszólították a korábban is „problémás” Varga-Dammot, hogy adja vissza a mandátumát. A politikus azonban ezt nem tette meg, Szilágyi szerint ekkor lépett a tisztességtelenség útjára.

 

Sneider Tamás az alelnöki posztból hívná vissza a párt. Szilágyi szerint az ő esete más, hiszen az ő munkájára továbbra is számítanak, viszont egy olyan területen, ami egy egész embert kíván, az pedig nem működik, hogy a párt szociális ügyekért felelős vezető szakpolitikusa más elfoglaltságok miatt ne tudja kellő hatékonysággal végezni munkáját, amely ebben a helyzetben minden eddiginél kiemeltebb szerepet kap.

Szilágyi György az ATV Egyenes beszéd c. műsorában

Szilágyi György az ATV Egyenes beszéd című műsorában minden fontos kérdésre választ adott. További részletek a videóban⤵⤵⤵

Közzétette: Jobbik Magyarországért Mozgalom – 2020. május 22., péntek

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top