Politika

Hogy lehet, hogy míg Szlovákiában csak 28-an haltak meg május 19-ig, Magyarországon 462-en?

zsurpubi.hu

Talán a kormányzati prominensek kiváló tanácsai miatt.


 

Arról már korábban írtunk, hogy valami nagyon nem stimmel a kormány által közölt számokkal, járványügyi részletekkel. Ahogy arról is, hogy Orbánék szerint tulajdonképpen nem is magas a halálozási arány. Ja, s Müller Cecília azt is közölte nem olyan régen, hogy nem is halnak meg többen most, mint bármikor máskor „békeidőben” Magyarországon.

Vajon akkor mi lehet az oka, hogy míg Magyarországon közel tizenhétszer többen hunytak el a koronavírusban, mint pl. Szlovákiában? Ha valaki esetleg azt mondaná, amit a kormánymédia, hogy “a halálozási rátát is népességarányosan kell vizsgálni”, annak mondanánk, hogy Szlovákia lakossága 5,45 millió fő, míg Magyrországé 9,7 millió.

 

A Jobbik a héten egy rövid videóban össze is foglalta, milyen kiváló tanácsokkal látta el az Orbán-kormány a magyar embereket, melyek akár halálhoz is vezethettek.

 
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top