Politika

Orbánék katonának nevelnék a fiatalokat – Megjelent a kormány új terve

Pestibulvar.hu

Úgy látszik, a kormány tényleg a közmunkában és a katonaságban látja az emberek megélhetésének jövőjét. A munkavállalók tényleges segítsége helyet, melyet az MSZP szorgalmaz, az Orbán-kormány inkább ezekre helyezi a hangsúlyt.






 

Ezt bizonyítja az is, ami a kormányközeli Magyar Nemzetben jelent meg.

A LAP SZERINT KÉT KATONAI KÖZÉPISKOLA IS ÉPÜL A JÖVŐBEN,

az egyik Hódmezővásárhelyen, míg a másik Székesfehérváron.

A cikkben kiemelik, hogy a hódmezővásárhelyi iskola kialakításának statikai vizsgálatai már be is fejeződtek, valamint elkészültek a honvéd középiskola és kollégium megvalósíthatósági tervei is. Székesfehérváron pedig most kezdődött el az az építkezésre alkalmas ingatlan kiválasztása.

 

Ezzel a két új katonai iskolával pedig már három ilyen intézmény működhet majd az országban (a harmadik Debrecenben található).






 

Korábban, a sorkatonaság megszűnéséig, összesen tizenhat ilyen középiskola volt az országban, de mivel nem volt rájuk a továbbiakban szükség, felszámolták őket. Most a két új intézmény létrehozásával azt várják, hogy az itt tanulókkal majd meg lehet oldani a Magyar Honvédség létszámhiányát.

Komjáthi Imre: "Az MSZP a magyar munkavállalók pártján van! Ezért dolgoztuk ki a szakszervezetek és szakértők…

Közzétette: MSZP – 2020. május 17., vasárnap

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top