Politika

Orbánék legújabb aljas húzása: “nem kiskaput csinált, hanem lebontotta a teljes hátsó falat”

civilhetes.net

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője szerint abból, hogy Semjén Zsolt benyújtotta a különleges jogkörökről szóló törvényjavaslatát, az látszik: az ellenzéknek igaza volt, mikor a korlátlan hatalom miatt aggódott. – írja a hirhugo.hu.





Dobrev Klára az ATV Egyenes Beszéd című műsorában úgy fogalmazott,

Orbán Viktor nem kiskaput csinált, hanem lebontotta a teljes hátsó falat.

 

Szerinte ugyanis a törvényjavaslat – amelynek lényege, hogy a jövőben az országos tiszti főorvos javaslatára, a miniszter előterjesztésére a kormány rendelettel egészségügyi válsághelyzetet rendelhetne el – most egyik “beosztottján” keresztül Orbán Viktor fogja eldönteni, mikor legyen rendeleti kormányzás Magyarországon.

 

Dobrev szerint ez is azt mutatja, hogy az ellenzéknek igaza volt, amikor a felhatalmazási törvénnyel kapcsolatban megfogalmazta aggályait.

 






Az EP-képviselő azt mondta, Brüsszelben az ellenzéki képviselők sokat dolgoznak azon, hogy az Unió vezetése megtudja, micsoda veszélyeket rejt Magyarországra nézve ez a helyzet, és ha Orbán Viktor így folytatja politikáját, Dobrev szerint lassan mindenki elpártol tőle az uniós vezetők és politikusok közül.

 

Dobrev szerint a miniszterelnök “nem ismeri az újfajta európai politizálást”, nem tudja, hogy nem lehet már olyan egyszerűen félrevezetni a döntéshozókat, ezzel pedig veszélybe sodorhatja Magyarország uniós támogatásait.

 

forráshirhugo.hu




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top