Politika

Merénylet a dolgozó emberek ellen

A kép illusztráció! - Forrás: propeller.hu

“A kormányt jól láthatóan “csak” az ember és a környezet nem érdekli”





Szél Bernadett független képviselő közösségi oldalán azt írja: a rabszolgatörvény új verziója olyan mértékben és annyira egyoldalúan csak a munkáltató érdekeit nézi, mintha az emberek puszta tárgyak lennének.

 

Az új rabszolgatörvény verzió még az előzőnél is rosszabb, pedig azért országszerte utcára mentünk. A tervezet szerint konkrétan a dolgozók feje felett, a szakszervezeteket teljesen kihagyva tudnák alkalmazni a kétéves munkaidőkeretet, 12 órás munkanapokkal és havi egy pihenőnappal, túlórapénz nincs, és ha valaki időkeret lejárta előtt felmondana, kifizettetik vele a “negatív órákat”.
A kormány azt tervezi, hogy miniszteri jóváhagyással mehetne ez bármely vállalatnál, aminek megítélésem szerint beláthatatlan következményei lennének. Mert ilyen bérekért ennyit dolgoztatni az országot, hozzá a tönkretett egészségügy és a nem létező szociális biztonság” – írja Szél Bernadett (atv.hu)






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top