Politika

Irgalmatlanul megkapta Kövér: a rendszerváltás óta nem kapott ekkora pofont

Pestibulvar.hu

Kövér László Trianon 100. évfordulója kapcsán újabb gyalázatos interjút adott a kormánypárti Magyar Nemzetnek. Trianont a magyar nemzet egyik legnagyobb tragédiájának nevezve azt mondta,





NEM ÍGY SZABTÁK VOLNA MEG 1918-19-BEN A HATÁRAINKAT, HA A “MAGYAR BALOLDAL NEM ÁRULJA EL A NEMZETÉT”.

 

Kövér szerint a baloldal – immár több mint száz éve – újra és újra “rátámad a saját nemzetére”. A mai balliberális politikusokban nincs elkötelezettség a nemzet iránt, Karácsony Gergely kezdeményezését, hogy az évfordulón a főváros álljon meg egy percre, sem tartja emiatt őszintének. Gyurcsány Ferencről és a Momentumról azt mondta,

ŐK “MEGVESZEKEDETT NEMZETGYŰLÖLŐK, TŐRŐL METSZETT UTÓDAI AZ 1919-ES BOLSEVISTÁKNAK”.

 

Hogy Kövér vajon tényleg nem veszi-e észre az iróniát, hogy miközben magyarok millióinak elvesztésén kesereg, aközben ő maga szalámizza újból és újból a saját nemzetét azáltal, hogy kitagadja abból a baloldali gondolkodókat, vagy csak politikai számításból, uszításból mondja, amit mond, azt nem tudjuk, mindenesetre a legjobb reakciót az újabb gyalázatos interjújára – amiből további részleteket << ITT >> olvashatnak – Ceglédi Zoltán adta, aki azt mondta:

KÖVÉR MÁRA NEM TÖBB EGY “KOCSMAPULT MELLETT HANDABANDÁZÓ BÁCSIKÁNÁL”.

 






Ceglédi szerint Kövér interjúja “végtelenül unalmas”, végigolvasva a szöveget, az se tűnne fel neki, “ha a két héttel ezelőtti, ugyanilyen interjúját, beszédét, előadását, vagy az egy hónappal ezelőttit közölnék le újra”.

 

Hozzátette, nem őt kímélné az, aki befejezné végre a Kövér-interjúkat, hanem magát Kövért, aki egykor mégiscsak rendszerváltó volt, most meg egy

“AGITÁCIÓS KÉZISZERSZÁM, EGY CSORBA VÉSŐ, AMIT ELŐ-ELŐVESZNEK KAPIRGÁLNI”.

 

Ceglédi teljes posztja itt olvasható, szerintünk ennél tűpontosabb pofont a rendszerváltás óta nem osztottak ki Kövérnek:

Megint van egy interjú Kövér Lászlóval, amiben jól megmondja és amin jól fel kéne háborodni. Őszintén szólva,…

Közzétette: Ceglédi Zoltán – 2020. június 2., kedd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top