Politika

Elegük lett – Néhány hónap után elküldték a Fidesz kegyeltjét!

Dzsudzsák Balázs pózol Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az utóbbi időben nem sporteredményei miatt lehetett olvasni Dzsudzsák Balázsról. Előbb arról szóltak a hírek, hogy a hazamenekített futballistának diplomata útlevele van, melyre értelmes magyarázatot azóta se tudtak adni. Később pedig azzal került a címoldalakra, hogy neki még a kötelező két hetes karantént sem kell betartania, a 14 nap letelte előtt már egy kávézó teraszán kapták lencsevégre.






 

Dzsudzsák most szintén nem azzal vívta ki magának a figyelmet, hogy rendkívüli sporteredményt ért volna el. A legfrissebb hírek szerint a focista kénytelen lesz új csapatot keresni magának,

MIVEL AZ ARAB AL AIN FC NEM TART IGÉNYT A TOVÁBBI SZOLGÁLATÁRA!

 

Június 30-ig érvényes a jelenlegi, fél évre szóló szerződése Dzsudzsák Balázsnak az Egyesült Arab Emírségekben, a magyar sztárfocista pedig korábban azt jelezte, van esély arra, hogy hosszabbítson az Al Ain együttesével.

Arab sajtóértesülések szerint azonban erre kicsi az esély, mivel meg kívánnak válni a magyar focistától, helyére pedig már keresik az új játékost aki Dzsudzsákhoz hasonlóan a bal és jobb szélen is bevethető lesz.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top