Politika

Garnitúraváltás a kormányban! A Fideszben tutira mennek!

Pestibulvar.hu

Kapaszkodjanak meg: 20 milliárd forintért rendelt irodabútorokat, például bőrbevonatos, faberakásos főnöki foteleket a kormány. Mint azt a Népszava megírta, a garnitúracsere ára tartalmazza a bútorok javítási és karbantartási szolgáltatásait is a következő három évben.






 

A brutálisan magas ár azonban még nem minden:

A PÁLYÁZATI KIÍRÁSRÓL SZINTE ORDÍT, HOGY ORBÁNÉK EGYETLEN CÉGRE SZABTÁK, ÉPPEN CSAK A NEVÉT NEM ÍRTÁK ODA!

 

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) feltételei szerint a cégnek rendelkeznie kell az elmúlt három évben, de legfeljebb hat éven belül megkezdett legalább 7 darab, összesen nettó 371 millió forint összértékű irodabútorok szállítására és kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó referenciával, melyből 1 darab legalább nettó 150 millió forint értékű irodabútorok szállítására és kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó referencia kell legyen.

A lap szerint

NEHEZEN ÉRTHETŐ, HOGY A KORMÁNY MIÉRT RAGASZKODIK PONTOSAN EZEKHEZ A SZÁMOKHOZ. MIÉRT NEM 372 MILLIÓS REFERENCIÁT KÉR, VAGY 369 MILLIÓSAT?

 






Ráadásul a pályázónak elég csak egy, 3 éves tapasztalattal rendelkező bútoripari kereskedőt és egy 3 éves tapasztalattal bíró faipari mérnököt foglalkoztatnia a tender elnyeréséhez. A megoldás persze egyszerű:

A KÖVETELMÉNYEKET EGYETLEN – MÉG TITKOLT – CÉG ADATAI ALAPJÁN ÁLLÍTOTTÁK ÖSSZE.

 

A Fideszben tutira mennek, hisz annak az esélye gyakorlatilag nulla, hogy egy másik cég is pont ugyanezeket az adatokat tudja produkálni. Az ajánlatokat július 27-én bontják fel, de Orbánék a jelek szerint már most tudják, ki lesz a nyertes.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top