Politika

Övön aluli ütés a fővárosnak – aljas módon akarják megbuktatni Karácsony Gergelyt

Pestibulvar.hu

Tovább folytatja a főváros elleni harcát a kormány, újabb fegyvert találtak, amellyel megpróbálják lehetetlen helyzetbe hozni Karácsony Gergelyt. Tüttő Kata, Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettesének Facebook posztjából tudtuk meg, hogy





 JANUÁR ÓTA BEFIZETETT SZEMÉTDÍJBÓL EGY FORINT NEM JUTOTT A SZOLGÁLTATÁST VÉGZŐ FKF-HEZ!!!

 

A főváros tulajdonában lévő Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) a főváros több mint 830.000 háztartásától, és mintegy 20.000 gazdálkodó szervezetétől gyűjti be, szállítja el és ártalmatlanítja a szemetet, de a díját nem ő, hanem a kukaholdingnak csúfolt állami társaság szedi be.

 

Bár a budapestiek kifizették a szemétszállítás díját, azt a kukaholding visszatartja, sőt, még tavalyról is tartozik 3,6 milliárd forinttal! „Hétfőn 0 Ft lesz a cég számláján, miközben bért kellene fizetni, üzemanyagot venni.” – írja Tüttő.

Ez Orbán főváros elleni bosszúhadjáratának a része, az elvesztett önkormányzati választás miatt. Csak egyet nem tud megérteni Orbán: nem a

FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT, HANEM A BUDAPESTIEK ELLEN HARCOL, TŐLÜK VESZI EL A PÉNZT!

 






Ha a kormányzat miatt nem viszik el holnaptól a szemetet a főváros utcáiról, azt ugyanúgy szagolni fogja a fideszes választó mint az ellenzéki.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top