Politika

Az EMMI szerint egyértelmű túlkapás történt a vasalódeszkás tanár ügyében

Forrás: vasarhelyitelevizio / YoutTube

Az ATV Híradó megkeresésére az EMMI Sajtó- és Kommunikációs főosztálya elmondta véleményét a vasalódeszkás tornatanár megalázásáról.





z EMMI válasza úgy fogalmaz: “a tárca egyértelmű túlkapásként értékeli a tankerületi igazgató eljárását“. Hozzáteszik: “tekintettel arra, hogy az érintett tankerületi igazgató több szakmai hibát is vétett az utóbbi időszakban, lemondását el fogjuk fogadni“.

 

Balázs József, a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ vezetője június 15-i hatállyal távozik posztjáról.

 

Balázs Józsefnek az elmúlt hónapokban több vitatható döntése, intézkedése is országos sajtóvisszhangot váltott ki. Ilyen volt a szentesi gimnázium felvételi feltételeinek utólagos módosítása, majd a makói vasalódeszkás testnevelő tanár elleni fellépése, akit eltiltottak a tanítástól és megalázó büntetésben részesítettek. Utóbbi ügyben az oktatási jogok biztosa, Aáry-Tamás Lajos ombudsman is vizsgálatot indított. (atv.hu)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top