Politika

Lehet jönni tüncikézni, de én akkor is bedobok most egy feketét – Újpest korábbi fideszes polgármesterét sem hagyják hidegen a világ ügyei

168ora.hu

Utánozhatatlanul egyedi stílusban reagált a George Floyd halála miatt kirobbant tüntetésekre Újpest korábbi fideszes polgármester. Wintermantel Zsolt szombat reggel osztotta meg “terveit” a nagyérdeművel.





“Lehet jönni tüncikézni, de én akkor is bedobok most egy feketét, ebédre cigánypecsenye lesz,

délután csakazértis megnézek néhány Waczak szálló epizódot és elolvasom újra Shakespeare Velencei Kalmárját.”

A politikus ezzel arra utalt, hogy  a UKTV nevű brit streamingszolgáltató levette a műsoráról John Cleese népszerű vígjátéksorozatának egyik epizódját, mondván, rasszista kiszólások vannak benne.

Ezt követően pedig amit ír, az maga a mestermű:

“Bekapcsolom a klímát, mert utálom a meleget és amikor tényleg ledöntik Sir Isaac Newton szobrát és betiltják törvényeit, mert rabszolgakereskedéssel (is) foglakozó cégben volt részvénye, akkor csak egy pohár Cordon Negro pezsgőt kérek és koccintok a Fehér Ház átnevezésére.”

 






Ha nem hiszi, olvassa el a posztot saját szemével. Maradandó élményt fog okozni.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top