Politika

Szél Bernadett a veszélyhelyzet végéről: A törvényeket igazították a propagandához, kutyakomédia történt

168ora.hu

„A felhatalmazási törvény és annak visszavonása egy propagandaeszköz. Ma távolmaradással demonstráltam a kormány hazugságai ellen”





– közölte Szél Bernadett független országgyűlési képviselő kedden, miután a parlament megszavazta a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény visszavonását és felkérte a kormányt a veszélyhelyzet megszüntetésére.

 

A képviselő szerint

a parlament valójában nem vette vissza a kormánynak adott felhatalmazást a rendeleti kormányzásra.

 

Szél közösségi oldalán azt részletezte, hogy ehhez a parlamentnek nincsen köze. Amihez viszont köze lenne – a kormány rendeleteinek ellenőrzésére 15 naponként – abba a felhatalmazási törvény miatt nem szólhatott bele. A veszélyhelyzet visszavonásáról pedig azért döntött hiába a parlament, mert arról csak a kormány dönthet.

Szél szerint a törvényeket igazították a propagandához, illetve “kutyakomédia” történt.

„Tiltakozom és szeretnék mindenkit arra motiválni, hogy együttes erővel, a rendszer gyökeréig hatoló módon tiltakozzunk az elnyomó, embereken átgázoló hatalom ellen”

– tette hozzá Szél. Ennek gyakorlati megvalósulását közleménye szerint a nemzeti konzultáció íveinek összegyűjtésében látja.






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top