Belföld

Téliszalámit lopott a boltból egy társaság Debrecenben, a rendőrség a szájmaszkos fotójuk alapján kéri azonosítani őket

168ora.hu

Két ismeretlen nő és egy férfi május 9-én este Debrecenben, egy Kishatár úti áruházból szeszes italokat és téliszalámit lopott.






 

A feltételezett elkövetőkről kamerafelvétel készült.

 

Íme a zavarba ejtő körözési fotó. Olyan, mintha pont szembenézne velünk rajta valami furcsa teremtmény, ami kicsit úgy néz ki, mint bizonyos kortárs fotókon a rejtélyesen felbukkanó, 50 éve halott dédnagymamák. Hátborzongató:

Ezen a képen viszont már valamivel jobban kivehető a harmadik delikvens is:

Fotó: police.hu

Az egyik nő körülbelül 25-30 év körüli, átlagos testalkatú, hosszú fekete haja van és egy szürke színű hosszú ujjú kardigánt, sötét pólót és fekete színű nadrágot viselt. A másik nő szintén 25-30 év körüli, vékony testalkatú, szőke haja van és egy világosbarna színű felsőt, fekete nadrágot és cipőt viselt. Férfi társuk körülbelül 30-35 éves, átlagos testalkatú, rövid haja van, és fekete színű pólót, sötét nadrágot, valamint fekete cipőt viselt.






 

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható két nőt, illetve férfi társukat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli – írta a police.hu.

 

Ami azt illeti, a rendőrséggel együttműködni kész lakosságnak már ezzel az elkövetővel sem volt könnyű dolga.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top