Politika

A grabancánál fogva kellene kipenderíteni Orbánt az EU-ból egy ekkora gyalázat után

Pestibulvar.hu

Ha lenne eszük, azonnal megtennék.






 

Mint a nagyszájú, hazudozó diákot szokás a tanóráról, úgy kellene kipenderítenie Orbán Viktort az uniós országok vezetőinek a civilizált európai országok közösségéből az az interjú után, amit péntek reggel a közrádiónak adott. Magyarország miniszterelnöke olyan minősíthetetlen, egy kocsmai könyöklő színvonalához is méltatlan stílusban beszélt a legfőbb európai szövetségeseinkről, olyan mértékben sértő, hazug és penetráns vádakkal illette őket, amelyeket még a felcsúti lelátó szotyolázó drukkereitől is soknak találna az ember, nemhogy az ország legfőbb vezetőjétől.

 

Orbán, mint egy üldözési mániától szenvedő zárt osztályos beteg, az Európai Bíróság tegnapi ítéletéről, ami a 2017-es civiltörvény visszavonására szólította fel a kormányt, azt mondta, hogy

A “NYUGAT-EURÓPAI IMPERIALIZMUS ERŐLTETTE RÁ A NÉZETEIT MAGYARORSZÁGRA”, AMINEK Ő A HÁTTERÉBEN KÜLÖNBÖZŐ NEMZETKÖZI HÁLÓZATOKAT, HÁTTÉRHATALMAKAT ÉS TERMÉSZETESEN SOROS GYÖRGYÖT SEJTI.

 

Szerinte ezek a háttérhatalmak azért akarják ráerőltetni a nézeteiket “Magyarországra”, mert másképp gondolkodik a családról, munkáról és migrációról. A nemzetközi bíróságokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, azok is “gyakran részei ennek a nemzetközi hálózatnak”.

ÉN NEM SZERETEM AZT AZ EGYSZERŰ MEGOLDÁST, HOGY MINDEN BONYOLULT NEMZETKÖZI JELENSÉG MÖGÉ ODAKÉPZELÜNK EGY ÖSSZEESKÜVÉST, DE ETTŐL MÉG ÖSSZEESKÜVÉSEK VANNAK. ÉS KÉTSÉG KÍVÜL, A FORMÁLIS KERETEKET MEGKERÜLVE, HÁTTÉRHATALMI SZERVEZKEDÉSEK VANNAK, ÉS BIZONYOS BÍRÓI ÍTÉLETEKBŐL EZ EGYÉRTELMŰEN KIOLVASHATÓ

– hazudta Orbán. Hozzátette: ha megnézzük, hogy kik azok a magyarok, akik a nemzetközi ítélkezésben részt szoktak venni, akkor “nagyon könnyen megtaláljuk az összefüggést a Soros-féle nemzetközi hálózattal”.

 

Orbán az ítélet kapcsán azt is elmondta, hogy őt “jó kedvvel töltötte el”. Ezt azzal a Varga Judit által tegnap hangoztatott bődületes hazugsággal indokolta, miszerint a bíróság az ítéletével végső soron csak azt ismerte el, hogy “az átláthatóság egy olyan érték, amit joggal tűz ki célul egy kormány”. Ezt persze soha senki nem vitatta, de Orbánt ez szemlátomást nem zavarta, mert ezután hosszú percekig úgy fejtegette, hogy a magyaroknak joguk van tudni, hogy “kik, mennyi pénzt tesznek bele a politikai életbe annak érdekében, hogy az emberek döntését befolyásolják”, mintha a bíróság valaha is úgy határozott volna, hogy ehhez nincs joguk.






 

Ezután arról beszélt, hogy Magyarországon szerinte vannak a politikai életnek olyan szereplői, akik csökkenteni akarják Magyarország szuverenitását, csökkenteni akarják hazánk nemzeti függetlenségét, és ezért szokták támadni a kormányt Brüsszelben. “Ezt hol az Európai Egyesült Államoknak hívják, hol az európai intézmények megerősítésének, hol az európai értékeket garantáló európai testületeknek a megerősítéseként írják le” – fogalmazott, majd mindenkit megnyugtatott, hogy

Ő SZERENCSÉNKRE AZÉRT “ÁTLÁT A SZITÁN”, ÉS TUDJA, HOGY „EZEK MIND UGYANANNAK A LIBERÁLIS IMPERIALIZMUSNAK AZ ESZKÖZEI”.

 

Orbán az interjú végén a Lánchíd körül kialakult politikai vitára is kitért. Előzékenyen úgy fogalmazott, ő úgy látja, hogy a főváros kevésbé rossz szándékú, mint inkább “szerencsétlen”. Azt viszont “szánalmasnak tartja”, hogy Karácsonyék pénzhiányra hivatkoznak, miközben a költségvetési számokban látja, hogy a főváros számláján 180 milliárd forint van, „tehát tele vannak pénzzel, csak értelmesen fel kellene használni”.

DE MIUTÁN A VÁLASZTÁSOK MEGVOLTAK A FŐVÁROSBAN, EGYETLEN DOLGOK TUDUNK TENNI: SZURKOLUNK NEKIK, HOGY SIKERÜLJÖN

– zárta a hazugságait Orbán.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top