Politika

Csak a Lánchíd támogatása fáj Orbánnak, másra nem sajnálja a pénzt!

Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

A Lánchíd felújításának állami támogatása kapcsán úgy viselkedik a Fidesz, mintha a fogukat húznák, azonban nem mindig fáj nekik a zsebükbe nyúlni. Ha számukra valóban fontos dologról van szó, akkor bőkezűen adakoznak.






 

Ilyen például a pénteken felavatott debreceni nagyerdei strand. A 8,5 hektáron elterülő Aquaticum nevű komplexum 5500 négyzetméter vízfelülettel rendelkezik, és összesen 15 medencéje van.

A BERUHÁZÁS ÖSSZESEN 9,5 MILLIÁRD FORINTBA KERÜLT, MELYBŐL 7,1 MILLIÁRDOT A KORMÁNY ÁLLT.

 

Tehát többet adtak egy fürdőkomplexum felépítéséhez, mint amennyit a nemzeti összefogás jelképére, a Lánchídra szánnak.

A kormány büszke arra, hogy támogathatták a beruházást, így a szalagvágásnál Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mondott avatóbeszédet.

 

“A helyi fejlesztéseket tekintve most először jó esély van arra, hogy Debrecen a határokon átnyúló régió gazdasági, oktatási és szórakoztató központja legyen, amelynek fontos része a nagyerdei strandfürdő, amely bárhol a világon, Nyugat-Európában is megállná a helyét,”
– mondta az MTI beszámolója szerint.






 

Papp László, Debrecen polgármestere is felszólalt, és elmondta, hogy a strandfejlesztés “nem egy átlagos beruházás” volt, “nagy kihívást jelentett, hogy Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a hajdúszoboszlói strand mellett kellett megjelenésében, élménynyújtásban egyedit létrehozni.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top