Politika

Úgy agyonretusálták Orbánt az új profilképén, hogy csoda, hogy rajta maradt az arca

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Legutóbb 2014-ben cserélt profilképet hivatalos Facebook-oldalán Orbán Viktor. Az akkori képén még az előző miniszterelnöki irodájában pózolt (a parlamentiben), elmélyült arccal körmölt valamit, és láthatóan az arca is jóval fiatalosabb és vékonyabb volt. Sok víz lefolyt azóta a Dunán, a háttérből ítélve a mostanit már az új miniszterelnöki rezidencia erkélyéről készíthették, Orbán jó 20 kilóval jóllakottabban, több ősz hajszállal, ezúttal viszont mosolygósabb arccal állt a kamera elé.






 

Úgy tűnik, a miniszterelnök fotósait ez a vidám-Orbán valamiért kevésbé foghatta meg, mert az előző képpel ellentétben ezt olyan szinten agyonretusálták, hogy a végeredményt látva az is meglepő, hogy egyáltalán rajta hagyták a miniszterelnök arcát a képen.

A KÉSZTERMÉK MÁR CSAK AZÉRT IS NEHEZEN ÉRTHETŐ, MERT RÁNÉZÉSRE SEMMI GOND NEM LETT VOLNA ORBÁN ARCÁVAL A KÉPEN.

 

Bármiért is csinálták, a kormányfőnek úgy tűnik, ennek ellenére is tetszhetett a végeredmény, mert hat év után ez volt az első fotó, amit szemlátomást érdemesnek tartott arra, hogy lecserélje az előző profilját.

 

Közzétette: Orbán Viktor – 2020. június 21., vasárnap

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top