Politika

Megtarthatják az idei Pride-ot

Illusztráció: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Korltozás nélkül megtartható a Budapest Pride Felvonulás augusztus 22-én – adta hírül a Budapest Pride hivatalos Facebook-oldala kedden. – írja a mandiner.hu.





Újabb siker a felvonulás szervezésében! A veszélyhelyzet megszűnésével kértük a rendőrséget, hogy foglaljon állást abban, hogy megtartható-e augusztus 22-én a Budapest Pride Felvonulás.

Amikor a veszélyhelyzet alatt bejelentettük a rendezvényt, akkor azt a feltételt szabták, hogy csak akkor tarthatjuk meg a rendezvényt, ha addigra feloldják a veszélyhelyzetet.

Kérdésünkre szinte azonnal visszajelzett a rendőrség, és megerősítették: Augusztus 22-én korlátozás nélkül megtartható a Budapest Pride Felvonulás! Csatlakozz hozzánk a huszonötödik magyarországi felvonuláson, vegyük vissza a jövőnket

– írják a fesztivál közösségi oldalán.






 

forrásmandiner.hu




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top