Politika

Orbánék elárulták: nem fontos az idősek életének megvédése!

Pestibulvar.hu

Bármennyire is szörnyen hangzik, úgy tűnik, a Fidesznek nem egyformán fontos minden magyar ember élete. Az idősek járvány alatti ápolásáért ugyanis Orbánék nem hajlandóak kifizetni azt a bruttó 500 ezer forintot, amit az egészségügyi dolgozóknak megígértek.





BÁR AZ IDŐSOTTHONOK ÁPOLÓI VALÓBAN A „FRONTVONALBAN” VOLTAK, A FIDESZ SZERINT NEM JÁR NEKIK A BÉRKIEGÉSZÍTÉS.

 

Pedig a idős, elesett, beteg emberek ápolása talán még veszélyesebb munka is volt, mint a kórházakban dolgozóké, hiszen az idősotthonokban kiugróan sok volt a koronavírussal fertőzött, akik közül sokan meg is haltak. Ám Orbánék szerint az ott dolgozó ápolók emberpróbáló fizikai és lelki helytállása még csak köszönetet sem érdemel.

ADÓDIK A KÉRDÉS: VAJON MIÉRT NEM JELENT ELISMERÉSRE MÉLTÓ ÉRTÉKET AZ IDŐS EMBEREK ÁPOLÁSA?

 

Hiszen az idősotthonok ápolóinak munkája szinte ugyanaz, mint egy kórházban dolgozó nővéré: ágytálazás, mosdatás, gyógyszerezés, infúzió bekötése, a betegek mozgatása és még hosszan sorolhatnánk. A feladat és a helytállás azonos, csak egyvalamiben van eltérés: abban, hogy az otthonokban ápoltak idős emberek.

Ezért adódik a szörnyű következtetés: az idősotthonok ápolóinak

AZÉRT NEM FIZETNEK BÉRKIEGÉSZÍTÉST, MERT A FIDESZNEK NEM FONTOS AZ IDŐSEK ÉLETÉNEK MEGVÉDÉSE!

 

Más magyarázat nem igazán kínálkozik, de ha mégis van ilyen, azzal gyorsan elő kellene állniuk Orbánéknak. Az MSZP frakcióvezető-helyettese, Gurmai Zita ugyanis Facebook oldalán már feltette a kérdést: miért gondolja úgy a Fidesz, hogy az idős emberek ápolása nem ér annyit, mint a kórházi betegeké?

„MI EZ A GYALÁZATOS KÜLÖNBSÉGTÉTEL EMBER ÉS EMBER KÖZÖTT?”

 






Az ellenzéki politikus szerint „Orbánék magyarázattal tartoznak, mert ez a fideszes logika nagyon súlyos következtetésekhez vezethet!”




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top