Egyéb

A forgalmi engedélyéből tekert cigarettát egy mezőcsáti hajléktalan

Forrás: wikimedia.org Fotó: Ildar Sagdejev

Vádat emeltek a 21 éves, büntetett előéletű férfi ellen. – írja a borsod24.com.

Közokirattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség egy huszonegy éves férfi ellen, aki meglehetősen szokatlan, egyben büntetendő módon hódolt káros szenvedélyének.

 

A vádirat szerint a hajléktalan március 3-án délelőtt Mezőcsát belterületén a – hideg időjárás elől menedéket keresve – beült egy, az utcán nyitva hagyott teherautóba. A vádlott az utastérben magához vette a gépkocsi forgalmi engedélyét, majd mivel éppen nem volt nála cigarettapapír, a magánál tartott vágott dohányt a közokiratba tekerte, és azt cigaretta módjára elszívta. A vádlott tette miatt a forgalmi engedély megsemmisült – írja a vád.

 

A járási ügyészség vádiratában a büntetett előéletű férfival szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

forrásborsod24.com
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top