Politika

Nyomoznak a Pesti úti idősotthonban, Müller Cecíliát és a Bajcsy-Zsilinszky Kórház igazgatóját is tanúként fogják kihallgatni

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Nyomozást rendeltek el a Pesti úti idősotthon ügyében, ami megalapozott gyanút feltételez – nyilatkozta az otthon károsultjainak jogi képviselője.

Futó Barnabás azt kérte, hogy tanúként hallgassák ki Müller Cecília tiszti főorvost és a Bajcsy-Zsilinszky Kórház igazgatóját is. – ez derült ki a HírTv híradójából.

 

Mivel halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésről van szó, a nyomozókat az érdekelte, hogy a fenntartó részéről vállalt ellátás hogyan valósult meg – mondta el az ügyvéd.

 

Futó Barnabás azt közölte erről, hogy az önkormányzati választások után lecsökkent a létszám az intézményben, szerinte az orvoshiány vezetett ahhoz, hogy kiszáradásban elhunyt az ügyfele édesanyja. A riportból az nem derül ki, hogy a nyomozásnak van-e köze a koronavírus-járványhoz, amely végigsöpört a több mint 500 fős intézményben. (168ora.hu)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top