Politika

Ebből háború lesz a Fideszben! Matolcsy nekiment Orbánnak és mindent leleplezett!

Pestibulvar.hu

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke olyat tett, amire egyelőre nincs magyarázat. Nem tudni, hogy a miniszterelnök jobb keze megőrült, vagy tudatosan ment neki Orbán Viktornak, de most úgy tűnik:

MATOLCSY MINTHA ÁTÁLLT VOLNA AZ ELLENZÉKHEZ!

 

Az általa vezetett jegybank ugyanis egy olyan elemzést tett közzé, ami mindent megcáfol, amit a Fidesz állít az emberek megmentéséről. Az „Inflációs jelentés” nevű nem túl figyelemfelkeltő címet viselő vaskos kimutatás 61. oldalán ugyanis egy Fidesz-ellenes bomba van elrejtve, ami alapjaiban rengeti meg Orbán Viktor minden eddigi állítását a jelenlegi válság kezeléséről!

AZ MNB KISZÁMOLTA: A FIDESZ NEM KÖLTÖTT SEMMIT A CSALÁDOKRA ÉS A NYUGDÍJASOKRA, ÉS A MUNKAHELYEK MEGVÉDÉSÉRE IS ALIG!

 

A jegybank kimutatása szerint a Fidesz-kormány a családok és nyugdíjasok megmentésére 0 százalékot, a munkahelyvédelemre 0,5 százalékot, a munkahelyteremtési programokra pedig 0,7 százalékot költött! Mindez ott áll világosan leírva abban a táblázatban, aminek a címe ez: A kormányzati intézkedések költségvetési hatása (a GDP százalékában).

Vagyis a Matolcsy által vezetett MNB leleplezte a Fidesz hazugságát és kimondta: szó sincs „minden idők legnagyobb gazdaságvédelmi csomagjáról”! Orbánék nem költöttek semmit a családokra és a nyugdíjasokra, a munkahelyek megvédésére szánt pénz pedig a nemzeti össztermék 1 százalékát sem éri el!


 

Az MNB döbbenetes Fidesz-ellenes támadását nem a média fedezte fel, hanem az MSZP-s Korózs Lajos, aki a nyugdíjasok megvédéséről tartott online sajtótájékoztatóján mutatta be, hogyan fordult szembe Matolcsy nyíltan Orbánnal. A kérdés csak az: vajon miért hallgat erről a teljes magyar sajtó?

 

EGY BIZTOS: HA ORBÁNÉKNAK NEM SIKERÜL ELHALLGATNIUK A MNB LELEPLEZŐ ADATAIT, ABBÓL HÁBORÚ LESZ A FIDESZEN BELÜL!

 

Hiszen nem más, mint Matolcsy intézménye állítja, hogy Orbánék gazdaságvédelmi akcióterve a nullával egyenlő! Erre nem mondhatja a Fidesz, hogy ez csak az ellenzék hazugsága! Itt bizony fejek fognak hullani, és még Matolcsy kirúgása is felsejlik. Most minden azon múlik, hányan szereznek tudomást a Fideszt szétfeszítő belső botrányról.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top