Belföld

Leköpte, megverte a volt barátnőjét egy tokaji fiatal, mert nem akart békülni vele

24.hu

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Szerencsi Járási Ügyészség azzal a 19 éves férfival szemben, aki megalázta és megverte a barátnőjét, mert nem akart békülni vele.






 

A fiatal tavaly év elején ismerkedett meg egy kiskorú lánnyal. Szerelmi viszony alakult ki közöttük. A lány december végén szakított a fiúval, aki viszont többször személyesen és az interneten keresztül is kereste, üzeneteket küldött neki, mert ki akart békülni vele.

 

Február közepén a lány felhívta a fiút, hogy Tokaj belterületén találkozzanak, ugyanis néhány személyes dolgát szerette volna tőle visszakérni, illetőleg a fiú telefonjáról töröltetni akarta a róla korábban készült fotókat.

 






A délelőtt folyamán egy parkban találkoztak, amikor is a férfi ismételten békülni próbált, de a lány erre nem volt hajlandó, ezért a férfi a padon ülő lányt leköpte és csípőn rúgta. A lány a rúgástól testi sérülést nem szenvedett el.

 

Két nap múlva a délutáni órákban, Tokajban ismét összetalálkozott a fiatal a lánnyal, újból erőltette a békülést, de ismét elutasították. A lány otthagyta a fiút és bement egy női mosdóba, de a fiatal utána ment, ismét leköpte és tenyérrel olyan erővel arcon ütötte, hogy a lány elesett és beütötte a csempébe a homlokát.

 

A lány nyolc napon belül gyógyuló, a homlok zúzódásával járó sérülést szenvedett el,  ezért magánindítványt terjesztett elő könnyű testi sértés miatt. Az ügyészség pénzbüntetést kért a szabadlábon védekező büntetlen előéletű férfire.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top