Politika

Ujhelyi kiosztott két pofont Deutschnak: ócska hazugság amit beszélsz

balramagyar.huUjhelyi István és Deutsch Tamás 2019. március 21-én

Deutsch Tamás szerint az ellenzék EP-képviselői azon dolgoznak, hogy Magyarország minél kevesebb uniós forráshoz jusson.






 

Magyarország jó eséllyel elveszítené azoknak a forrásoknak a 98 százalékát, amelyek – a magyar ellenzéki EP-képviselők követelésének megfelelően – átkerülnek a „nemzeti borítékból” a közvetlen brüsszeli támogatások közé.

 

Erről Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője beszélt a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában. Deutsch Tamás szerint a magyar ellenzék ez irányú törekvése példátlan az Európai Unióban

Erre reagált az MSZP-s Ujhelyi István, aki azt mondta:

Tamás, ócska hazugság amit beszélsz.

 






Ezt Te is tudod. És éppen ezért még otrombább minden mondatod. Épp azon dolgozunk, hogy a Fidesz hibájából ne veszítsen el a hazánk forrásokat.

 

Azon dolgozunk, hogy minél több támogatást kapjunk és azok ne akadjanak fenn a NER oligarcha-pókhálóján, hanem jussanak el a magyar emberekhez.

Gondolom, valójában épp ez utóbbi nem tetszik nektek. Ennyi.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top