Politika

A volt polgármester megmutatta, milyen a Fidesz igazi arca

Bácskai János a kerület polgármestere (Fidesz-KDNP) Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Ferencvárosban ősszel sok botrányos üggyel a háta mögött elbukott a kormánypárti Bácskai János, aki már akkor is megmutatta, hogy nem viseli jól a vereséget. Októberben ugyanis, mikor kezet akart vele fogni az őt legyőző Baranyi Krisztina, a fideszes ex-polgármester erre nem volt hajlandó – közölte a 444.hu.






 

Most Mátyás Ferenc, ferencvárosi momentumos képviselő osztotta meg közösségi oldalán azt a fotót, ami a csütörtöki kerületi közgyűlésen készült. Azon az látható, hogy Bácskai előtt, az asztalon lóg egy lap, amin a kerület új, ellenzéki polgármesteréről, Baranyi Krisztináról készült gúnyrajz látható.

Fotó: Mátyás Ferenc Facebook

 






Mátyás a feltöltött kép mellé azt írta:

“MÉG EL SEM KEZDŐDÖTT A TESTÜLETI ÜLÉS, DE BÁCSKAI JÁNOS MÁR BEBIZONYÍTOTTA, HOGY PRIMITÍV, SZEXISTA ÉS MÉRHETETLENÜL BUNKÓ. SZÉGYENTELJES VISELKEDÉS”.

 

A képet elnézve, el kell ismerni, hogy igaza van a momentumos képviselőnek. Ilyet egy normális értékrendet képviselő politikus, nem tesz ki az asztalára, sőt, el is ítéli, még akkor is, ha az a politikai ellenfeléről szól!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top