Politika

Akkorát hazudott Orbán ma reggel, hogy kész csoda, hogy nem szakadt rá a plafon

Pestibulvar.hu

Újra a Kossuth rádió vendége volt pénteken kora reggel Orbán Viktor. A miniszterelnököt a koronavírus-járványról, annak gazdasági következményeiről, az elmaradhatatlan migrációról és néhány aktuális ellenzéki ügyről kérdezték.






 

Még Orbán mércéjével mérve is egészen elképesztő volt az a szintű aljas hazugság, amivel az ellenzéket támadta. Orbán azt a videót hozta fel, amit az MSZP-s Korózs Lajos készített, és amiben egy magát magánmentősként bemutató nő azt állította, hogy 10-ből 9 betegét elveszítette a kórházkiürítések miatt. Bár később a “mentős” többször önellentmondásba keveredett, és a sajtó nagy részében cáfolták, hogy valóban mentősként dolgozott volna (az MSZP-sek is elismerték, hogy jobban ellenőrizniük kellett volna a nő hátterét), maga a történet, amit bemutattak a videóban, igaz volt, ezt később az ügyet felkaroló Helsinki Bizottság is megerősítette.

 

Orbán ennek ellenére kommentálta azzal az ügyet a rádióban, hogy

“AZ ELMÚLT HARMINC ÉV MÉLYPONTJA VOLT A BALOLDALI KAMUVIDEÓ, Ő NEM IS ÉRTI, HOGY MIT CSINÁL A BALOLDAL”.

 

Tényleg az elmúlt 30 év mélypontja lett volna ez a “kamuvideó”, miután csak az elmúlt néhány évben a Fidesz

  • kopasz verőemberekkel akadályoztatta meg, hogy egy MSZP-s képviselő népszavazási kérdést adhasson le,
  • antiszemita felhangú gyűlöletkampányokat indított Soros György ellen,
  • elüldözte Magyarország legsikeresebb egyetemét,
  • uszítókampányt indított a háború elől menekülők ellen, tudatosan összemosva őket a bevándorlókkal és a terroristákkal,
  • felszámolta a szabad sajtó nagy részét,
  • ellátásra szoruló emberek tízezreit rakta ki a kórházakból, és hagyta a sorsára,
  • és sosem látott vagyonokat juttatott a teljhatalmú miniszterelnök csókosainak, hajbókolóinak (a legtöbbet ráadásul a járványügyi veszélyhelyzet leple alatt)?

 

Tényleg egy olyan videó lenne a mélypont, amit valóban nem kellő óvatossággal és körültekintéssel, de alapvetően jóhiszeműen, az állampolgárok felvilágosítását célzó szándékkal készítettek el?






 

Ami még megdöbbentőbb, hogy még csak nem is ez volt a leghazugabb kijelentése Orbánnak az interjúban. Az az volt, amikor Hadházy Ákos, Szél Bernadett és a Momentumnak arról az akciójáról, amit az elmúlt két hétben indítottak a legújabb nemzeti konzultációs íveknek az összegyűjtésére, azt találta mondani, hogy

„AZT PEDIG VÉGKÉPP NEM ÉRTEM, HOGY KILOPKODJÁK A POSTALÁDÁKBÓL A NEMZETI KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍVEKET”.

 

Ez nettó hazugság, senki nem nett ki semmilyen íveket a postaládákból, az egész begyűjtés szigorúan az ívek tulajdonosainak beleegyezésével, önkéntes felajánlásával történik. Minden ezzel ellentétes állítás hazugság, aljas uszítás, ami arra irányul, hogy törvénytelennek állítsa be az ellenzék akcióját. Lehet, hogy az MSZP óvatlansága sem volt épp a legszerencsésebb, de ezek a heti szintű uszító rádióinterjúk, amelyek most konkrétan ott tartanak, hogy törvénytelennek állítanak be egy teljesen törvényes ellenzéki tevékenységet, egész biztos, hogy még annál is ezerszer rosszabbak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top