Politika

Nem követett el bűncselekményt Niedermüller Péter, amikor rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, keresztény, heteró férifakat

168ora.hu

A rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a VII. kerület polgármesterével szemben indult nyomozást – írja a hvg.hu.






 

Niedermüller Péter ellen a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) tett feljelentést januárban, uszítás címén, miután a DK-s politikus az ATV-ben így fogalmazott: „hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak (…)

 

A CÖF korábban Ferenc pápámál is feljelentette Niedermüllert, de annak az ügynek a fejleményeit sajnos nem ismerjük.

 

Az elhangzottak miatt január 30-án a Fidesz erzsébetvárosi szervezete, a Kereszténydemokrata Néppárt és a Fidelitas még demonstrációt is tartott, a jeles eseményen leverték a HVG publicistájánk szemüvegét, egy férfi pedig megütötte a tüntetés szervezőjét egy bottal.






 

A Médiahatóság  százezer forintos bírságot szabott ki a Magyar ATV szolgáltatójára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top