Politika

Ilyen nincs: G. Fodor szennylapja már az ellenzékre próbálja kenni Szijjártó pedofil nagykövetének botrányát

nyugatifeny.hu

Merész próbálkozás.






Felháborította a közvéleményt, hogy Polt Péter ügyészségének indítványára felfüggesztett börtönbüntetéssel és 540 ezer forint pénzbírsággal megúszta a pedofilbotrányát Szijjártó Péter perui nagykövete, Kaleta Gábor, akinek a gépén több ezer törvénysértő fotót találtak.

 

Kaleta Gábor (balra) és Szijjártó Péter (jobbra)

A fideszes diplomatát (Puzsér Róbert szavait idézve) a NER söpredékének ügyvédje, Mester Csaba védte: korábban ő volt Hajdú Péter ügyvédje is, aki letöltendő szabadságvesztést kért Puzsérra a bíróságtól.

 

Kaletáék a bíróságon egyebek mellett azzal védekeztek, hogy a nagykövet “mintaértékű jogász életet élt, szolgálta a hazáját”, továbbá






„Mélyen vallásos emberről van szó, aki rendszeresen gyakorolja a hitét”.

 

Minden apró részletében fideszes sztoriról van tehát szó, amit joggal érezhetnek kínosnak a kormánypártok és az őket támogatók.

 

A fideszes ánuszmédia-univerzumban is külön mélységet képviselő 888.hu nevű kamuportál azonban gondolt egy merészet, és kínos hallgatás helyett megpróbálta az egész ügyet ráverni az ellenzékre.

 

G. Fodor Gábor lapja most azzal hülyíti a fideszes olvasókat, hogy Kaleta Gábor a baloldal embere, akit a baloldal “épített fel”, a “baloldali” bíróság “engedett futni”, és a baloldali Index pedig falaz neki.

 

Nem hiszed, hogy ilyen létezik?

 

Mutatjuk:

képernyőkép: 888.hu

Tehát

  • hiába volt Szijjártó nagykövete Kaleta,
  • hiába a magyar külügy hozta őt haza titokban,
  • hiába a NER ügyvédje védte őt fideszes érvekkel,
  • és hiába Polt Péter ügyészsége indítványozta az 1 év felfüggesztett büntetést, (vagyis ennél súlyosabb büntetést a bíróság nem szabhatott volna ki akkor sem, ha ezt indokoltnak látja),

 






G. Fodorék megpróbálják a lehetetlent: rákenni a baloldalra a kínossá vált elvtársuk botrányát – bízva a Fidesz-szavazók végtelen debilitásában.

 

És lássuk be: ha valaki, akkor ők pontosan ismerik a saját táboruk szellemi képességeit.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top