Politika

Óriási a felháborodás! A Fidesz önhatalmúlag lezáratta a strandot a fürdőzők előtt!

Pestibulvar.hu

Kevés felháborítóbb hírt tudunk elképzelni annál így a nyár közepén, mint amiről az RTL Klub Híradója számolt be tegnap este. Miközben a legtöbben szeretnének egy kis levegőhöz jutni a több hónapos bezártság után, és kiélvezni a nyarat és a jó időt a várható második vírushullám előtt, kiderült, hogy Tóth István József, Gárdony fideszes polgármestere





ÖNHATALMÚLAG LEZÁRATTA ÉS KORDONOKKAL KERÍTTETTE KÖRBE A VÁROS SZABADSTRANDJÁT A FÜRDŐZŐK ELŐL.

 

Tette mindezt ráadásul elképesztően pofátlan módon: a veszélyhelyzet alatt kapott különleges jogosítványait kihasználva, az ellenzék megkerülésével egy személyben hozott döntést a lezárásról. Az RTL szerint a kordon víz felőli oldala elvileg építési terület, a partfalfelújítás része, de munkagépek egy ideje már nincsenek ott, amikor pedig voltak, akkor kordon nem volt. A kerítésen jelenleg semmi felirat, vagy figyelmeztetés nincs, ami indoklást adna a lezárás okáról.

 

A helyieket azért is háborította fel nagyon a döntés, mert állítólag ez az egyetlen partszakasz a területen, ahol szörfökkel is le lehet menni a vízre. A felháborodás akkorára nőtt, hogy többen egyszerűen széthúzták a kordont, és

CSAK AZÉRT IS LEMENTEK FÜRDŐZNI A TERÜLETRE.

 

A Fidesz parlamenti frakciója nevében a térség országgyűlési képviselője, L. Simon László próbálta álszent módon mentegetni a helyzetet (mintha amúgy nem tudna beszélni a kormánypárt helyi kiskirálykodó polgármesterével). A képviselő azt írta: “nem érti, hogyha készen van a part, akkor miért nem bontották el a kerítést”, majd kikérte magának a helyiek nevében – akikről L. Simon fontosnak tartotta megemlíteni, hogy itt adóznak -, hogy a polgármester ilyen méltatlan módon bánt velük.

 

Maga a polgármester nem reagált a Híradó megkereséseire.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top