Politika

Fiatal tanárokat aláz az államtitkár – hamar felvette a fideszes tempót

Pestibulvar.hu

Gyorsan meghálálta Rácz Zsófia a személyreszabott törvényt, ami alapján diploma nélkül is kinevezhették, méghozzá fiatalokért felelős helyettes államtitkárrá.






 

A Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozata komolyan vette, hogy Rácz mint kormányzati tisztviselő érdemben tud majd foglalkozni ügyekkel, ezért decemberben kezdeményezett egy fél, maximum egy órás találkozót. A találkozó témája a fiatal helyettes államtitkár profiljába vágott volna, a pedagógushiányról és túlterheltségről, az iskolai agresszióról és a lakhatási helyzetről szerettek volna beszélni Rácz Zsófiával.

 

Rácz azonban olyan elfoglalt, hogy csak március 16-ra tudott időpontot adni, de a vészhelyzet miatt 11:46-kor lemondták a személyes találkozót, ami egyébként 15 órára volt megbeszélve. Persze, ezt meg lehet érteni akkor zártak be az iskolák, jöttek sorban a szigorítások, mindenkinek új volt a helyzet.

Kaptak egy új időpontot, április 21-e délutánra, ez már Zoom-on történt volna online, ekkora már a pedagógusok egyébként is benne voltak az online munka sűrűjében. Ám hivatali programváltozásra hivatkozva

12:13-KOR MONDTA LE A MINISZTÉRIUM,  A 13 ÓRÁS TALÁLKOZÓT!

 

Elég nagy lehet a rendetlenség, abban a minisztériumban, ahol csak 45 percre előre tudnak tervezni! Viszont ekkor már új időpontot nem kaptak a fiatal tanárok, bár Kásler Miklós EMMI miniszter egy parlamenti írásos kérdésre azt válaszolta, hogy a találkozó új időpontja szervezés alatt van.






 

Mi már csak arra vagyunk kíváncsiak, mivel van elfoglalva ez a kishölgy a milliós fizetéséért, ha egy fél év alatt egy órát nem tudott szakítani a fiatal pedagógusokkal való találkozásra.

 

A mi kalandunk Rácz Zsófiával👩‍🏫A szakszervezetekre minden hónapban tagdíj befizetés formájában szavaznak az…

Közzétette: Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozat – 2020. június 16., kedd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top