Politika

Életében nem oltották így le Tarlóst: mindent visszakapott, amit Karácsonnyal tett

Pestibulvar.hu

Nagyon úgy tűnik, hogy a kormánynak tényleg sikerült rátalálnia a Karácsony-ellenes gyűlöletkampányának legújabb csapásirányára, és a főszereplőket is megtalálta a Lánchíd és Tarlós István személyében. Nehéz lenne legalábbis mással magyarázni, hogy az állítólag nyugdíjas éveit töltő Tarlós miért nyilatkozik az utóbbi időben feltűnően sokszor a fővárossal kapcsolatos ügyekben, és miért vág minden alkalommal valamilyen új válogatott sértést Karácsony Gergely fejéhez.






 

Ezt a volt főpolgármesterre nézve rendkívül méltatlan és ízléstelen viselkedést Ceglédi Zoltán politikai elemző kommentálta a legpontosabban. Facebook-oldalán azt írta, ő tényleg kipróbálná, milyen lehet, amikor hiányzik neki Tarlós, de úgy meglehetősen nehéz, ha az exfőpolgármester az állítólagos visszavonulása ellenére “naponta háromszor nyilatkozgat a médiában”.

Ez a legrosszabb vendég: elbúcsúzott már az ebédlőasztalnál, aztán az előszobában, most meg ott áll a gangon, egyik kezében a szatyorban a maradék combok meg a franciasaláta, amit elcsomagoltunk neki, a másikban meg a könyököm, és nem ereszt, mert még el akarja mesélni, hogy annak idején a Beszkártnál nem kanárisárgára, hanem okkersárgára festette a Mannlicher-villamosokat, na, micsoda zrí volt az is!

HALADJON MÁR, PISTA BÁCSI”

– írta Ceglédi.

 

Ehhez nem lehet mit hozzátenni, tűpontos megfogalmazás. Köszönjük Ceglédinek, hogy helyettünk is képes volt ilyen frappánsan megfogalmazni, hogy miért rendkívül méltatlan Tarlós viselkedése.

Én szívesen kipróbálnám, hogy hiányzik-e Tarlós István, de mióta "visszavonult", pont van ideje szerepelni, és naponta…

Közzétette: Ceglédi Zoltán – 2020. július 6., hétfő

forrás

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top