Politika

Döbbenetes beismerés! A rockzenész bevallotta: csak a pénzért dörgölődzik a Fideszhez!

Fotó: Facebook

Nagy Feró lekaparhat mindent a múltjából, ami szerint ő „lázadó”. A Beatrice frontembere, az egykori nemzet csótánya ugyanis a HVG-nek adott interjújában





DÖBBENETES ALÁZATTAL LETÉRDELT A FIDESZ ÉS MÉSZÁROS LŐRINC ELÉ!

 

A zenészt annak kapcsán kérdezték, hogy Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója 25 milliárd forintot kapott a magyar könnyűzene megújítására és társadalmasítására. Nagy Feró ennek kapcsán kijelentette:

„HA MŰKÖDŐKÉPES ROCKZENÉT AKARSZ, ANNAK VALAMILYEN SZINTEN, DE MINDIG DÖRZSÖLŐDNIE KELL A HATALOMHOZ. ATTÓL FÉNYESEDIK.”

 

Ezt olvasva valószínűleg még Feró hívei sem hittek a szemüknek, hisz mikor mond ilyet egy  igazi rocker? Ezek inkább egy szervilis, karrierista előadó szavai. De az igazi fideszes nyelvcsapások még csak ezután következtek, amikor a zenész kijelentette: szerinte az állami pénz miatt nem kell tartani a hatalom befolyásától.

NAGY FERÓ KIMONDTA: Ő MÉSZÁROS LŐRINC ELLEN NEM LÁZAD, MERT A FELCSÚTI MILLIÁRDOS „EGY TEHETSÉGES EMBER”.

 






Szerinte Mészáros „jó helyen volt jó időben, és megcsinálta a saját szerencséjét. Akkor én miért nem csináltam meg? Hát, mert nem vagyok olyan tehetséges.”

 

A Fidesz által adott 25 milliárddal kapcsolatban pedig a zenész kijelentette, hogy az állami támogatás kizárja, hogy Orbánékat kritizálni lehessen:

„HA AZ URASÁG RENDEL ZENÉT, AKKOR ÉN, MINT CIGÁNY NEM MONDHATOM AZT, HOGY HÁHÁ, VAN NEKEM EGY OLYAN ZENÉM, AMI ELLENED SZÓL.”

 

Nagy Feró nem is csinál titkot abból, hogy a pénzért dörgölődzik a Fideszhez. Szerinte „ha nem kerül sokba egy ajánlat elfogadása, akkor el kell fogadni. És abban a helyzetben próbáld megcsinálni saját magadat.”

 

Gyönyörű vallomás ez, ugye? Megérdemlik, hogy minél többen tudjanak róla és arról, mi is lett mára a Beatrice frontemberéből.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top