Politika

Nyílt fenyegetést kaptak ellenzéki képviselők – Fidesz holdudvarból érkezett a megfélemlítés

Pestibulvar.hu

Ambrózy Áron, a Pesti Srácok újságírója egy szerdai Facebook-bejegyzésben több politikust is veréssel fenyegetett, bizonyára annak a morális fölénynek köszönhetően, ami Gulyás Gergely szerint annak attól lesz, ha az ember jobboldali újságíró.






 

Fentebb említett morális fölény birtokában Ambróczy már törölte a posztot, miután megsúghatták neki, hogy a poszthoz fűzött megjegyzése, mely szerint

“AMINT KIESIK A PARLAMENTBŐL … MEGKERESEM ÉS SZ*RT IS KIPÜFÖLÖM BELŐLE”

valószínűleg a Btk.-ba ütköző cselekedet. Bátor. Püfölni akar, pereskedni nem. Az eredeti bejegyzést a Magyar Hang mentette el, itt látható:

Ambróczy rajongóinak a színvonala sem jobb egy fokkal sem, a bejegyzéshez hozzászólók nem elítélték a fenyegetést, hanem további ötleteket adtak neki, hogy kit kellene még megvernie: Jakab Pétert, Donáth Annát, Cseh Katalint, Szabó Tímeát, és Szél Bernadettet.

 

Gondolom a morális fölény birtokában nem gond a nők bántalmazása sem.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top