Politika

A Fidesz-kormányt megkerülve, 1,5 milliárdos uniós támogatás érkezik az ellenzéki XI. kerületbe

nyugatifeny.hu

Áttörés.






Sikeresen pályázott az Európai Unióhoz a Dr. László Imre vezette XI. kerületi önkormányzat – közölte a Demokratikus Koalíció pénteken.

 

Az elnyert összeg – mintegy 1,5 milliárd forint – egy online kulturális közösség felépítésére fordítható.

 

Olyan rendszert kívánnak Újbudán felépíteni, amely könnyen hozzáférhetővé teszi a kerület lakosai számára a részvételt a kulturális eseményekben online, és személyesen is, enyhítendő a fizikai és digitális magány jelenségét.

“Újbuda sikere ebben az esetben azért is kiemelkedően fontos, mert a kampányban azt ígértük, hogy a kormányt kikerülve, az önkormányzatok is pályázhatnak majd uniós forrásokra.

Az ígéretből valóság lett. Továbbra is azon dolgozunk, hogy az Orbán-kormány áskálódásai ellenére Magyarország és települései gyarapodni tudjanak.”






– közölte pénteken Dobrev Klára, az Európai Parlament magyar alelnöke, és Bakai-Nagy Zita, Újbuda alpolgármestere (címlapképünkön).

 

(dkp.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top