Politika

Elegük lett a burzsuj kormányból: ezt követelik a családoknak

Pestibulvar.hu

Ahogy egyszer már a parkolást ingyenessé tudtatette a kormány, most tegye ingyenessé a vízparti strandok használatát is, hiszen a családok számára tervezhetetlenné vált az idei nyár – mondta Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója vasárnapi online sajtótájékoztatóján.






 

Az ellenzéki politikus azt kérte a kormánytól, hogy a vízparti fizetős strandokat ebben a szezonban ingyen használhassák a magyar emberek. Az önkormányzatokat pedig kompenzálja a jegyeladások elmaradásából származó bevételkiesés miatt.

 

A felvetés teljesen helyénvaló, mert ahogy alakul a vírushelyzet, nem sok esély van külföldön nyaralni, viszont nem csak a hazai turizmus, de a családok szempontjából is hasznos lenne, ha például a Balaton elérhető lenne a magyar családoknak. Ha a kormány több tízmilliárdot képes kifizetni a NER-közeli vállalkozóknak szállodafejlesztésre,

AKKOR MOST NYÚLJON A ZSEBÉBE ÉS A MAGYAR EMBEREK PIHENÉSE, NYARALÁSA ÉRDEKÉBEN EZT IS TEGYE MEG

– hangsúlyozta az MSZP politikusa.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top