Politika

Szerdán dől el, lesz-e tűzijáték augusztus huszadikán

168ora.hu

Jövő hét szardán dönt a kormány, meg lehet-e tartani az augusztus huszadikai rendezvényeket





– közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter az atv.hu kérdésére. Gulyás Gergely erről azon a sajtótájékoztatón beszélt, ahol a járványügyi szigorításokat jelentette be.

 

A portál cikke megjegyzi, a kormány képviselői egyre több alakalommal adnak hangot aggodalmuknak az esetleges nagyrendezvények megtartása miatt.

 

Kásler Miklós EMMI-miniszter egy tegnapi Facebook-videós interjújában mondta azt, hogy határán lehetünk egy második hullámnak, ő aggályosnak nevezte az „összeverődést”, a nagy rendezvényeket.

 

Augusztus 20. - Tűzijáték Budapesten

Fotó: Kovács Tamás

 






Június közepén Gulyás Gergely egy Kocsis Mátéval közösen tartott sajtótájékoztatón szintén a július közepét jelölte meg, ami a döntést illeti. Akkor a miniszter azt is kiemelte, hogy “nem pusztán egy tüzijátékról, hanem Szent István napi országos események megrendezéséről van szó”.

 

Az augusztus 20-i rendezvények megtartása jó alkalmat jelenthetnek a turizmus újraindítására, a gazdasági élet újraindításához járulnának hozzá, ez egy jó befektetés lenne – idézi fel Gulyás Gergely szavait az atv.hu

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top