Politika

Harangozónál betelt a pohár – Durván nekiment a parlamentben Kövér Lászlónak!

Pestibulvar.hu

Kövér László felszólalásában hozta a tőle megszokott hangnemet, minden ellentétes nézőpontot durván kritizált, köztük az Európai Uniót is, ami a hétvégén kívánja elfogadtatni a tagországokkal a koronavírus-járvány miatti gazdasági mentőcsomagot.






 

Ezt követően Harangozó Tamás kapott szót, akinél betelt a pohár és kiosztotta Kövért!

 

“Érdeklődéssel hallgattam Kövér László fideszes képviselőtársunk felszólalását, még inkább az utána következő, ütemes vastapsot,

AMINEK A VÉGÉRŐL MÁR CSAK AZ “ÉLJEN A PÁRT!” SKANDÁLÁS HIÁNYZOTT,

ha már régi időket szeretnénk idézni” – kezdte parlamenti felszólalását Harangozó Tamás, miután megkapta a szót Latorcai János, levezető elnöktől.

 

Az MSZP országgyűlési képviselője azzal folytatta: “nézzék vissza, majd nézzenek tükörbe, tényleg egy hajszálon múlik, szerintem legközelebb már ezt is meghallgathatjuk”.

 






“Szegény József Attila, ha tudná és hallotta volna, hogy

AZ A KÖVÉR LÁSZLÓ VESZI A SZÁJÁRA, AKI A GYŰLÖLET KARMESTEREKÉNT,

de leginkább házelnök úr, a baloldal minden értékének alázójaként és tiprójaként lép föl…” – majd ezen a ponton Harangozó kénytelen volt abbahagyni felszólalását, mivel a levezető elnök félbeszakította.

LATORCAI SZERINT HARANGOZÓ OLYAT ÁLLÍTOTT A HÁZELNÖK ÚRRÓL, AMELY AZ ORSZÁGHÁZBAN “KIVERI A BIZTOSÍTÉKOT”.

 

A szocialista képviselő figyelmeztetését, a fideszes képviselők elégedett tapssal jutalmazták!

 

Az atv.hu közlése szerint, Harangozó állítja: a házelnök sem cáfolná azt, hogy milyen érzelmeket táplál, és milyen hozzászólásokat tesz bármilyen baloldali értékkel szemben, majd úgy fogalmazott, hogy “ebben a tekintetben József Attilát idézni… szegény valószínűleg forogna a sírjában”.

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top